Z przykrością informujemy o śmierci Anny Hejki

W poniedziałek rano CEO DasCoin Michael Mathias przekazał niezwykle smutną wiadomość o śmierci Pani Anny Hejki. Poniżej przekazujemy pełną treść listu, jaki skierował do społeczności NetLeaders.

Droga Społeczności DasCoin,

Z bardzo ciężkim sercem i ogromnym smutkiem piszę o odejściu Anny Hejki, naszej ukochanej przyjaciółki, koleżanki i przewodniczącej Rady Doradczej DasCoin Hong Kong. Anna odeszła wczoraj rano po bardzo krótkiej chorobie – uległa nagłej, ale agresywnej postaci raka płuc. Nasze serca i modlitwy kierujemy do jej męża Piotra, który zmaga się teraz ze stratą ukochanej bratniej duszy.

Poza tym, że była drogim przyjacielem i nieocenionym współpracownikiem, Anna była inspirującym liderem i wzorem dla wielu ludzi na całym świecie. Jej porywające wystąpienia na scenie podczas wielu z naszych globalnych wydarzeń na zawsze pozostaną w naszej pamięci. Była uosobieniem pasji, profesjonalizmu, inteligencji i zaangażowania. Będzie brakowało nam jej w sposób, którego słowa nie potrafią opisać.

W nadchodzących dniach będziemy wspominać niezwykłe życie Anny, składając jej hołd wraz z całą społecznością DasCoin. Będziemy również udostępniać wszelkie inne istotne informacje, gdy tylko będą dostępne.

W tak tragicznych chwilach jak ta pragnę was wszystkich zachęcić do chwili zadumy nad docenieniem życia – drogocennego daru, który każdy z nas otrzymał. Proszę, dołączcie do mnie, wysyłając Annie wyrazy miłości, modląc się o jej duszę i składając najszczersze kondolencje Piotrowi i innym bliskim, których zostawiła.

Z wyrazami szacunku,

Michael Mathias