Projekt Das33 zadebiutuje we wrześniu

Już tylko kilka dni dzieli nas od premiery długo wyczekiwanego projektu Das33. Wrażeniami, jakie towarzyszą nam przy projekcie, postanowił podzielić się Michael Mathias, CEO DasCoin, podczas cotygodniowego webinarium NetLeaders.

Das33 to platforma wykorzystująca technologię blockchain do tokenizacji inteligentnych kontraktów w niezmiennym formacie cyfrowym. Wzięła swoją nazwę od 33 głównych węzłów (nodes), na których oparty jest blockchain DasCoin. Das33 oferuje firmom na wczesnym etapie dostęp do zasobów finansowych potrzebnych do rozwoju ich przedsiębiorstw bez konieczności korzystania z istniejącego kapitału własnego lub ponoszenia kosztownego zadłużenia.

Platforma wprowadza unikalny format tokena cyfrowego zwany "tokenem premium", który umożliwia firmie płacenie wstępnie zdefiniowanej premii posiadaczom tokenów w oparciu o osiągnięte przez firmę kluczowe wskaźniki wydajności (KPI).

Użytkownicy Das33 mogą tworzyć własne projekty, promować je i finansować ich rozwój. Każdy członek społeczności DasCoin będzie mógł łatwo wspierać projekty, przenosząc je z poziomu pomysłu do zrealizowanej inicjatywy.

Każdy, kto posiada konto DasWallet, które jest w pełni zgodne z KYC (ang. Know Your Customer – proces weryfikacji tożsamości) może zaangażować się we wspieranie projektów w ramach Das33. W zamian osoba ta otrzymuje udział w firmie, którą wsparła.

Chcemy wprowadzić nowy format, który różni się od paradygmatu tokena narzędziowego czy formatu tokena zabezpieczającego. Kiedy 7 września wprowadzimy na Das33 pierwszy projekt beta, wówczas zdradzimy więcej szczegółów na ten temat. Platforma jest moderowana, więc trafią na nią tylko wyselekcjonowane projekty. Chcemy, aby była jasność co do wartości nagrody, którą dostajesz – otrzymujesz wypłatę w sprawdzalny, przewidywalny i określony sposób. Myślę, że zainicjuje on wiele pomysłów. Chcemy, aby Das33 pod koniec września był bardzo solidną, ciekawą platformą pełną wspaniałych projektów

komentuje Michael Mathias, CEO DasCoin.

DasCoin ogłasza debiut na giełdzie IDAX

DasCoin (DASC) zwiększa swój potencjał tradingowy. Jego twórcy właśnie ogłosili nawiązanie współpracy z piątą z kolei giełdą kryptowalut. IDAX, bo o niej mowa, znajduje się w TOP50 największych giełd walut cyfrowych na świecie (według CoinMarketCap). IDAX jest związana z
Nadchodzi nowa era DasEcosystem

Michael Mathias, CEO DasCoin, ogłosił wiele ważnych informacji na temat prowadzonych projektów w ramach DasEcosystem, które pomogą przedsiębiorcom rozwinąć swoją działalność i przyczynią się do zwiększenia atrakcyjności na rynku.
DasCoin już wkrótce na CoinBene

DasCoin (DASC) wejdzie na jedną z czołowych giełd kryptowalut CoinBene. Premierę zapowiedział DasCoin CEO, Michael Mathias, komentując: „Publiczny trading to proces kluczowy dla rozwoju DasCoin. Jesteśmy podekscytowani faktem współpracy z CoinBene, która jest jedną z największych giełd kryptowalut na świecie”.
Inteligentne narzędzia biznesowe: czyli poznaj CRM typu all-in-one od NetLeaders

Jednym z największych wyzwań, przed jakim staje każde przedsiębiorstwo, jest możliwość poznania i skutecznego komunikowania się ze swoimi klientami. W czasach wysokiej konkurencji na rynku, zarządzanie relacjami z klientami jest fundamentem każdej dobrze prosperującej fi