DasCoin ogłasza debiut na giełdzie IDAX

DasCoin (DASC) zwiększa swój potencjał tradingowy. Jego twórcy właśnie ogłosili nawiązanie współpracy z piątą z kolei giełdą kryptowalut. IDAX, bo o niej mowa, znajduje się w TOP50 największych giełd walut cyfrowych na świecie (według CoinMarketCap). IDAX jest związana z międzynarodowym "Global Blockchain Research Centre" z siedzibą w Mongolii. Giełda w krótkim czasie stała się jednym z najbardziej znanych podmiotów wkraczających do przestrzeni kryptowalut.

IDAX to platforma tradingowa z imponującą liczbą 40 kryptowalut i tokenów oraz wysokimi wolumenami obrotów.

To już kolejne ogłoszenie o wejściu DASC na giełdy publiczne – niedawno informowaliśmy o rozpoczęciu współpracy z Coinbene, a wcześniej, bo w kwietniu tego roku, o inauguracji DASCna giełdach Coinfalcon, BTC-Alpha oraz EUBX.
Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.