DasCoin ogłasza debiut na giełdzie IDAX

DasCoin (DASC) zwiększa swój potencjał tradingowy. Jego twórcy właśnie ogłosili nawiązanie współpracy z piątą z kolei giełdą kryptowalut. IDAX, bo o niej mowa, znajduje się w TOP50 największych giełd walut cyfrowych na świecie (według CoinMarketCap). IDAX jest związana z międzynarodowym "Global Blockchain Research Centre" z siedzibą w Mongolii. Giełda w krótkim czasie stała się jednym z najbardziej znanych podmiotów wkraczających do przestrzeni kryptowalut.

IDAX to platforma tradingowa z imponującą liczbą 40 kryptowalut i tokenów oraz wysokimi wolumenami obrotów.

To już kolejne ogłoszenie o wejściu DASC na giełdy publiczne – niedawno informowaliśmy o rozpoczęciu współpracy z Coinbene, a wcześniej, bo w kwietniu tego roku, o inauguracji DASCna giełdach Coinfalcon, BTC-Alpha oraz EUBX.

Projekt Das33 zadebiutuje we wrześniu

Już tylko kilka dni dzieli nas od premiery długo wyczekiwanego projektu Das33. Wrażeniami, jakie towarzyszą nam przy projekcie, postanowił podzielić się Michael Mathias, CEO DasCoin, podczas cotygodniowego webinarium NetLeaders.Das33 to platforma wykorzystująca technolog
Nadchodzi nowa era DasEcosystem

Michael Mathias, CEO DasCoin, ogłosił wiele ważnych informacji na temat prowadzonych projektów w ramach DasEcosystem, które pomogą przedsiębiorcom rozwinąć swoją działalność i przyczynią się do zwiększenia atrakcyjności na rynku.
DasCoin już wkrótce na CoinBene

DasCoin (DASC) wejdzie na jedną z czołowych giełd kryptowalut CoinBene. Premierę zapowiedział DasCoin CEO, Michael Mathias, komentując: „Publiczny trading to proces kluczowy dla rozwoju DasCoin. Jesteśmy podekscytowani faktem współpracy z CoinBene, która jest jedną z największych giełd kryptowalut na świecie”.
Inteligentne narzędzia biznesowe: czyli poznaj CRM typu all-in-one od NetLeaders

Jednym z największych wyzwań, przed jakim staje każde przedsiębiorstwo, jest możliwość poznania i skutecznego komunikowania się ze swoimi klientami. W czasach wysokiej konkurencji na rynku, zarządzanie relacjami z klientami jest fundamentem każdej dobrze prosperującej fi