Nadchodzi nowa era DasEcosystem

Michael Mathias, CEO DasCoin, ogłosił wiele ważnych informacji na temat prowadzonych projektów w ramach DasEcosystem, które pomogą przedsiębiorcom rozwinąć swoją działalność i przyczynią się do zwiększenia atrakcyjności na rynku.

Jak informowaliśmy już niedawno, każdy zakup licencji NetLeaders jest teraz premiowany dostępem do inteligentnych narzędzi biznesowych CRM (o czym można przeczytać tutaj).
Nad ich optymalizacją cały czas pracuje zespół technologiczny NetLeaders.

Michael Mathias zapowiedział, że w niedalekiej przyszłości zostaną zaprezentowane nowe funkcje, które w znaczący sposób zwiększą ich wartość i łatwość użytkowania. Celem projektu jest nieustanna praca nad rozwojem produktów, aby stały się nieodłącznym elementem każdego odnoszącego sukcesy przedsiębiorcy.

Z wywiadem z Michaelem Mathiasem, CEO DasCoin można zapoznać się poniżej:

Pierwsze spojrzenie na DasMarketplace

Start platformy DasMarketplace jest zaplanowany na wrzesień. Pierwszą propozycją dla posiadaczy licencji dostępną w DasMarketplace będzie możliwość członkostwa w klubie turystycznym (ang. travel membership) z atrakcyjnymi zniżkami na podróże. W tym celu sieć NetLeaders zawarła umowę z wiodącym podmiotem turystycznym, w ramach której oferowane będą specjalne vouchery dla posiadaczy licencji.

Przez pewien czas, począwszy od września, każda licencja NetLeaders będzie gwarantowała jeden lub więcej voucherów podróżnych (każdy o równowartości 500 euro). Vouchery będą mogły być wykorzystywane przez posiadacza licencji lub udostępnianie klientom, z którymi dany przedsiębiorca współpracuje. Każde wykorzystanie vouchera będzie premiowane specjalną nagrodą, która trafi bezpośrednio na konto DasWallet użytkownika.

Program lojalnościowy DasRewards

Warto wspomnieć również o DasRewards, który będzie dedykowanym programem lojalnościowym opartym na technologii blockchain i połączonym z DasMarketplace. Główną ideą, jaka przyświeca temu projektowi, jest umożliwienie społeczności przedsiębiorców NetLeaders korzystania z wielu atrakcyjnych rabatów i rozwijania swojej działalności.

Próbny start DasRewards zaplanowano na październik – w tym miesiącu będzie już dostępna pewna ograniczona liczba produktów. Michael Mathias zapowiedział, że w ofercie DasRewards wkrótce pojawią się nowe podmioty oferujące wyselekcjonowane produkty i oferty z atrakcyjnymi rabatami.

Projekt Das33 zadebiutuje we wrześniu

Już tylko kilka dni dzieli nas od premiery długo wyczekiwanego projektu Das33. Wrażeniami, jakie towarzyszą nam przy projekcie, postanowił podzielić się Michael Mathias, CEO DasCoin, podczas cotygodniowego webinarium NetLeaders.Das33 to platforma wykorzystująca technolog
DasCoin ogłasza debiut na giełdzie IDAX

DasCoin (DASC) zwiększa swój potencjał tradingowy. Jego twórcy właśnie ogłosili nawiązanie współpracy z piątą z kolei giełdą kryptowalut. IDAX, bo o niej mowa, znajduje się w TOP50 największych giełd walut cyfrowych na świecie (według CoinMarketCap). IDAX jest związana z
DasCoin już wkrótce na CoinBene

DasCoin (DASC) wejdzie na jedną z czołowych giełd kryptowalut CoinBene. Premierę zapowiedział DasCoin CEO, Michael Mathias, komentując: „Publiczny trading to proces kluczowy dla rozwoju DasCoin. Jesteśmy podekscytowani faktem współpracy z CoinBene, która jest jedną z największych giełd kryptowalut na świecie”.
Inteligentne narzędzia biznesowe: czyli poznaj CRM typu all-in-one od NetLeaders

Jednym z największych wyzwań, przed jakim staje każde przedsiębiorstwo, jest możliwość poznania i skutecznego komunikowania się ze swoimi klientami. W czasach wysokiej konkurencji na rynku, zarządzanie relacjami z klientami jest fundamentem każdej dobrze prosperującej fi