Nadchodzi nowa era DasEcosystem

Michael Mathias, CEO DasCoin, ogłosił wiele ważnych informacji na temat prowadzonych projektów w ramach DasEcosystem, które pomogą przedsiębiorcom rozwinąć swoją działalność i przyczynią się do zwiększenia atrakcyjności na rynku.

Jak informowaliśmy już niedawno, każdy zakup licencji NetLeaders jest teraz premiowany dostępem do inteligentnych narzędzi biznesowych CRM (o czym można przeczytać tutaj).
Nad ich optymalizacją cały czas pracuje zespół technologiczny NetLeaders.

Michael Mathias zapowiedział, że w niedalekiej przyszłości zostaną zaprezentowane nowe funkcje, które w znaczący sposób zwiększą ich wartość i łatwość użytkowania. Celem projektu jest nieustanna praca nad rozwojem produktów, aby stały się nieodłącznym elementem każdego odnoszącego sukcesy przedsiębiorcy.

Z wywiadem z Michaelem Mathiasem, CEO DasCoin można zapoznać się poniżej:

Pierwsze spojrzenie na DasMarketplace

Start platformy DasMarketplace jest zaplanowany na wrzesień. Pierwszą propozycją dla posiadaczy licencji dostępną w DasMarketplace będzie możliwość członkostwa w klubie turystycznym (ang. travel membership) z atrakcyjnymi zniżkami na podróże. W tym celu sieć NetLeaders zawarła umowę z wiodącym podmiotem turystycznym, w ramach której oferowane będą specjalne vouchery dla posiadaczy licencji.

Przez pewien czas, począwszy od września, każda licencja NetLeaders będzie gwarantowała jeden lub więcej voucherów podróżnych (każdy o równowartości 500 euro). Vouchery będą mogły być wykorzystywane przez posiadacza licencji lub udostępnianie klientom, z którymi dany przedsiębiorca współpracuje. Każde wykorzystanie vouchera będzie premiowane specjalną nagrodą, która trafi bezpośrednio na konto DasWallet użytkownika.

Program lojalnościowy DasRewards

Warto wspomnieć również o DasRewards, który będzie dedykowanym programem lojalnościowym opartym na technologii blockchain i połączonym z DasMarketplace. Główną ideą, jaka przyświeca temu projektowi, jest umożliwienie społeczności przedsiębiorców NetLeaders korzystania z wielu atrakcyjnych rabatów i rozwijania swojej działalności.

Próbny start DasRewards zaplanowano na październik – w tym miesiącu będzie już dostępna pewna ograniczona liczba produktów. Michael Mathias zapowiedział, że w ofercie DasRewards wkrótce pojawią się nowe podmioty oferujące wyselekcjonowane produkty i oferty z atrakcyjnymi rabatami.
Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.