DasCoin już wkrótce na CoinBene

DasCoin (DASC) wejdzie na jedną z czołowych giełd kryptowalut CoinBene. Premierę zapowiedział DasCoin CEO, Michael Mathias, komentując: „Publiczny trading to proces kluczowy dla rozwoju DasCoin. Jesteśmy podekscytowani faktem współpracy z CoinBene, która jest jedną z największych giełd kryptowalut na świecie”.

CoinBase to założona w listopadzie 2017 roku giełda kryptowalut z siedzibą w Singapurze, która w krótkim czasie weszła do grona dziesięciu największych giełd walut cyftowych na świecie, według CoinMarketCap.

Debiut DasCoina na CoinBene nastąpi jeszcze w sierpniu tego roku. Tymczasem Michael Mathias aktywnie zabiega o wejście na kolejne giełdy. Spodziewany termin ogłoszenia nowej współpracy to koniec sierpnia.

CoinBene realizuje transakcje o wartości średnio 4 miliardów dolarów miesięcznie (według danychCoinMarketCap). Giełda ma 2 miliony aktywnych użytkowników w ponad 150 krajach na świecie i największą popularnością cieszy się we wschodniej Azji.

DasCoin uczcił nawiązanie pierwszej współpracy z giełdami zewnętrznymi EUBX, BTC-Apha i CoinFalcon organizując 27 kwietnia w Londynie wydarzenie DasCoin: The Evolution of Money. Podczas spotkania Michael Mathias złożył obietnicę rychłego wejścia na kolejne parkiety, która już za chwilę zostanie spełniona.

W międzyczasie DasCoin zaczął być notowany na dwóch platformach analizujących wahania w walutach cyfrowych – CoinMarketCap i Blockfolio. Ponadto w lipcu tego roku blockchain DasCoina przyspieszył z 6 do 3 sekund i jest teraz jedną z najszybszych technologii tego rodzaju na świecie (więcej informacji na ten temat do przeczytania tutaj)

Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.. Podczas odbywając