Inteligentne narzędzia biznesowe: czyli poznaj CRM typu all-in-one od NetLeaders

Jednym z największych wyzwań, przed jakim staje każde przedsiębiorstwo, jest możliwość poznania i skutecznego komunikowania się ze swoimi klientami. W czasach wysokiej konkurencji na rynku, zarządzanie relacjami z klientami jest fundamentem każdej dobrze prosperującej firmy i tym, co daje jej przewagę nad konkurencją.

Dlatego tak ważne jest, aby wdrożyć do naszego biznesu intuicyjny system do zarządzania relacjami z klientami (Customer Relationship Management - CRM), który umożliwi gromadzenie, zarządzanie i wykorzystywanie danych o klientach w sposób, który może znacznie zwiększyć sprzedaż.

Od teraz każdy zakup licencji NetLeaders jest premiowany dostępem do nowoczesnego CRM typu all-in-one, tzw. „Smart business tools” (pl. Inteligentne narzędzia biznesowe) w którym znalazły się takie funkcje jak:
  • autoresponder e-mailowy do tworzenia nieograniczonej liczby seryjnych wiadomości elektronicznych
  • moduł mailingowy do wysyłania wiadomości elektronicznych do całej bazy danych lub do jej segmentów
  • lejek sprzedażowy z wybraną przez użytkownika gotową zawartością
  • kreator ankiet do gromadzenia informacji zwrotnych od klientów
  • możliwość monitorowania reakcji w mediach społecznościowych
  • zarządzanie kontaktami – importowanie i eksportowanie kontaktów, formatowanie danych
  • funkcja mentoringu, umożliwiająca zarządzanie wieloma subskrypcjami w ramach jednego konta
  • serie poradników wideo.
W ramach każdego produktu użytkownik otrzymuje co miesiąc określoną liczbę jednostek SmartCredits, które może przeznaczać na realizację funkcji CRM-u.

Warto pamiętać, że licencja NetlLeaders to także dostęp do szyfrowanego portfela DasWallet, a także przydział wewnętrznych zasobów odpowiadających pojemności sieci, zwanych Cyklami. Cyklami możesz zapłacić za zasoby sieciowe, wymienić je na różne produkty i usługi lub umieścić w Kolejce Wykuwania, aby stworzyć jednostki DasCoin.