Inteligentne narzędzia biznesowe: czyli poznaj CRM typu all-in-one od NetLeaders

Jednym z największych wyzwań, przed jakim staje każde przedsiębiorstwo, jest możliwość poznania i skutecznego komunikowania się ze swoimi klientami. W czasach wysokiej konkurencji na rynku, zarządzanie relacjami z klientami jest fundamentem każdej dobrze prosperującej firmy i tym, co daje jej przewagę nad konkurencją.

Dlatego tak ważne jest, aby wdrożyć do naszego biznesu intuicyjny system do zarządzania relacjami z klientami (Customer Relationship Management - CRM), który umożliwi gromadzenie, zarządzanie i wykorzystywanie danych o klientach w sposób, który może znacznie zwiększyć sprzedaż.

Od teraz każdy zakup licencji NetLeaders jest premiowany dostępem do nowoczesnego CRM typu all-in-one, tzw. „Smart business tools” (pl. Inteligentne narzędzia biznesowe) w którym znalazły się takie funkcje jak:
  • autoresponder e-mailowy do tworzenia nieograniczonej liczby seryjnych wiadomości elektronicznych
  • moduł mailingowy do wysyłania wiadomości elektronicznych do całej bazy danych lub do jej segmentów
  • lejek sprzedażowy z wybraną przez użytkownika gotową zawartością
  • kreator ankiet do gromadzenia informacji zwrotnych od klientów
  • możliwość monitorowania reakcji w mediach społecznościowych
  • zarządzanie kontaktami – importowanie i eksportowanie kontaktów, formatowanie danych
  • funkcja mentoringu, umożliwiająca zarządzanie wieloma subskrypcjami w ramach jednego konta
  • serie poradników wideo.
W ramach każdego produktu użytkownik otrzymuje co miesiąc określoną liczbę jednostek SmartCredits, które może przeznaczać na realizację funkcji CRM-u.

Warto pamiętać, że licencja NetlLeaders to także dostęp do szyfrowanego portfela DasWallet, a także przydział wewnętrznych zasobów odpowiadających pojemności sieci, zwanych Cyklami. Cyklami możesz zapłacić za zasoby sieciowe, wymienić je na różne produkty i usługi lub umieścić w Kolejce Wykuwania, aby stworzyć jednostki DasCoin.

Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.. Podczas odbywając