Szybkość Blockchaina DasCoin wzrasta o 100%

Dwukrotnie szybszy blockchain DasCoin dołącza do grona najszybszych technologii blockchain na świecie.

DasCoin, czyli Waluta Zaufania i nośnik wartości w DasEkosystemie, osiągnął kolejny, ważny etap w swoim rozwoju – wdrożono w nim technologię Graphene, dzięki której blockchain DasCoin przetwarza bloki operacji dwukrotnie szybciej.

Nowa prędkość przetwarzania jednego bloku operacji w tylko trzy sekundy czyni blockchain DasCoin jednym z najszybszych na świecie. Możliwość skalowania i szybkość przetwarzania to strategiczne cele zespołu rozwijającego DasCoin, które przyczynią się do wzrostu liczby operacji po udostępnieniu rozwiązania płatniczego w ekosystemie oraz coraz szersze wykorzystanie DasNet.

Szybkość blockchaina będzie zwiększana, aby pozostał najszybszym, najbardziej niezawodnym i najbezpieczniejszym systemem rozliczeniowym, zapewniającym najwyższej jakości usługi globalnej społeczności użytkowników.

To niesamowite osiągnięcie dla DasCoin i naszych deweloperów. Taki  wynik udało nam się osiągnąć dzięki zastosowaniu w naszym blockchainie  technologii Graphene. Staramy się podkreślić rolę DasCoin jako Waluty  Zaufania w nowej, cyfrowej gospodarce, a dzisiejsza wiadomość pomoże nam  sięgnąć po pozycję lidera rozwiązań płatniczych opartych na technologii  blockchain.

mówi Michael Mathias, CEO DasCoin.

Dzięki najwyższej klasy systemowi zarządzania technologii Graphene, która jest podstawą naszego blockchaina, udało się skonfigurować parametry operacyjne systemu do pracy niemal w czasie rzeczywistym. W przeciwieństwie do innych technologii, te zmiany można wprowadzić w całym systemie nawet bez konieczności aktualizacji oprogramowania po stronie klientów i na serwerach. Technologia Graphene umożliwia modyfikację kluczowych parametrów systemu, np. maksymalnego rozmiaru bloku, w jedynie 30 minut.

Blockchain DasCoin wyznaczył nowy standard jeszcze przed wdrożeniem tej technologii, przetwarzając bloki w tylko 6 sekund.

Nadchodzi nowa era DasEcosystem

Michael Mathias, CEO DasCoin, ogłosił wiele ważnych informacji na temat prowadzonych projektów w ramach DasEcosystem, które pomogą przedsiębiorcom rozwinąć swoją działalność i przyczynią się do zwiększenia atrakcyjności na rynku.
DasCoin już wkrótce na CoinBene

DasCoin (DASC) wejdzie na jedną z czołowych giełd kryptowalut CoinBene. Premierę zapowiedział DasCoin CEO, Michael Mathias, komentując: „Publiczny trading to proces kluczowy dla rozwoju DasCoin. Jesteśmy podekscytowani faktem współpracy z CoinBene, która jest jedną z największych kryptowalut na świecie”.
Inteligentne narzędzia biznesowe: czyli poznaj CRM typu all-in-one od NetLeaders

Jednym z największych wyzwań, przed jakim staje każde przedsiębiorstwo, jest możliwość poznania i skutecznego komunikowania się ze swoimi klientami. W czasach wysokiej konkurencji na rynku, zarządzanie relacjami z klientami jest fundamentem każdej dobrze prosperującej fi
DasWallet, czyli pierwszy portfel cyfrowy ekosystemu Das z wbudowanym marketplace

Z okazji drugich urodzin społeczności NetLeaders, twórcy DasEkosystemu ogłosili szereg produktów i udogodnień, które zostaną udostępnione użytkownikom jeszcze w tym miesiącu:. O DasWallet. Wprowadzenie cyfrowego portfela DasWallet niewątpliwie należy to  najcie