DasWallet, czyli pierwszy portfel cyfrowy ekosystemu Das z wbudowanym marketplace

Z okazji drugich urodzin społeczności NetLeaders, twórcy DasEkosystemu ogłosili szereg produktów i udogodnień, które zostaną udostępnione użytkownikom jeszcze w tym miesiącu:
  • dawny WebWallet przeistacza się w DasWallet, który od poprzedniej wersji portfela różni się m.in. obecnością nowej platformy e-commerce dla biznesu;
  • każdy posiadacz licencji zyskuje dostęp do nowego software’u CRM (Customer Relationship Management - systemu do zarządzania kontaktami z klientami);
  • podtrzymany został również 12-miesięczny okres użyteczności na cykle.

O DasWallet

Wprowadzenie cyfrowego portfela DasWallet niewątpliwie należy to  najciekawszych premier sezonu. Zadebiutował dokładnie 18 czerwca i już w  ciągu najbliższych kilku tygodni będą pojawiać się w nim kolejne  produkty, dostępne za pośrednictwem wbudowanego marketplace. W ramach  DasWallet będzie można także wziąć udział w programie lojaknościowym  opartym na technologii blockchain. Nowy adres cyfrowego portfela dla  wszystkich posiadaczy DasCoin to www.daswallet.com. Logując się na  stronie wystarczy wpisać te same dane do logowania, co w przypadku  WebWallet. Po 30 czerwca, NetLeaders ogłoszą powstanie trzech kolejnych  produktów, dostępnych dla posiadaczy wszystkich licencji. Do  najważniejszego z nich będzie należał najwyższej klasy CRM kierowany do  małych firm i profesjonalnych sprzedawców.

Więcej informacji o ostatnich premierach znajdziecie na blogu NetLeaders: https://netleaders.news/2018/06/18/daswallet/

Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.. Podczas odbywając