DasWallet, czyli pierwszy portfel cyfrowy ekosystemu Das z wbudowanym marketplace

Z okazji drugich urodzin społeczności NetLeaders, twórcy DasEkosystemu ogłosili szereg produktów i udogodnień, które zostaną udostępnione użytkownikom jeszcze w tym miesiącu:
  • dawny WebWallet przeistacza się w DasWallet, który od poprzedniej wersji portfela różni się m.in. obecnością nowej platformy e-commerce dla biznesu;
  • każdy posiadacz licencji zyskuje dostęp do nowego software’u CRM (Customer Relationship Management - systemu do zarządzania kontaktami z klientami);
  • podtrzymany został również 12-miesięczny okres użyteczności na cykle.

O DasWallet

Wprowadzenie cyfrowego portfela DasWallet niewątpliwie należy to  najciekawszych premier sezonu. Zadebiutował dokładnie 18 czerwca i już w  ciągu najbliższych kilku tygodni będą pojawiać się w nim kolejne  produkty, dostępne za pośrednictwem wbudowanego marketplace. W ramach  DasWallet będzie można także wziąć udział w programie lojaknościowym  opartym na technologii blockchain. Nowy adres cyfrowego portfela dla  wszystkich posiadaczy DasCoin to www.daswallet.com. Logując się na  stronie wystarczy wpisać te same dane do logowania, co w przypadku  WebWallet. Po 30 czerwca, NetLeaders ogłoszą powstanie trzech kolejnych  produktów, dostępnych dla posiadaczy wszystkich licencji. Do  najważniejszego z nich będzie należał najwyższej klasy CRM kierowany do  małych firm i profesjonalnych sprzedawców.

Więcej informacji o ostatnich premierach znajdziecie na blogu NetLeaders: https://netleaders.news/2018/06/18/daswallet/