DasCoin już na CoinMarketCap

Po debiucie DasCoin na trzech giełdach zewnętrznych, który odbył się 27 kwietnia, waluta jest notowana na CoinMarketCap.

CoinMarketCap to jedna z czołowych, globalnych baz z notowaniami największych kryptowalut. Znajdziemy tam podstawowe informacje o walutach cyfrowych, listy notujących je giełd oraz codziennie aktualizowane kursy. Obecnie portal monitoruje 1600 kryptowalut oraz 200 giełd o łącznej kapitalizacji przekraczającej 400 mld USD. DasCoin, waluta zaufania, pojawiła się na Coinmarketcap.com niedługo po kwietniowym debiucie na trzech giełdach zewnętrznych: BTC Alpha, Coinfalcon i EUBX.

Bieżące notowania kursu DASC można śledzić pod tym adresem: https://coinmarketcap.com/currencies/dascoin/ lub za pośrednictwem aplikacji CoinMarketCap na iOS: https://apple.co/2KLoEjw

Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.. Podczas odbywając