Anna Hejka na Wolves Summit

W dniach 10-11 kwietnia w Warszawie odbyła się 7. edycja konferencji Wolves Summit, w której udział wzięli inwestorzy, startupy, przedstawiciele korporacji oraz sektora małych i średnich przedsiębiorstw. Panel dyskusyjny poświęcony nowym rozwiązaniom z dziedziny finansów i inwestycji Significant changes in investments due to the blockchain technology poprowadziła Anna Hejka z Heyka Capital Markets Group. W panelu wzięli udział Ethan Pierse z Borderless Ventures, A. Pierre Yurow, blockchain investor z Advisor & Entrepreneur oraz Jon Wooddin z Trivial.

Uczestnicy panelu dyskutowali o zastosowaniu technologii blockchain i crowdfundingu w rozwoju przedsiębiorstw oraz możliwościach finansowania nowych biznesów za pomocą ICO (Initial Public Coin Offering) oraz Venture Capital.
IMG_1187.JPGIMG_1176.JPGIMG_1159.JPGIMG_1247.JPGIMG_1204.JPGIMG_1255.JPGIMG_1213.JPGIMG_1181.JPGIMG_1163.JPGIMG_1168.JPG