Netleaders osiąga ważny kamień milowy: 100 tysięcy sprzedanych licencji DasCoin

Netleaders, społeczność równych szans wchodząca w skład aliansu DasEcosystem, przekroczyła niedawno poziom 100 000 sprzedanych licencji.

Osoby nabywające licencje, otrzymują dostęp do ustalonej liczby Cykli, jednostek rozliczeniowych DasEkosystemu, które mogą być zamienione na walutę cyfrową DasCoin lub inne usługi oparte na technologii blockchain. Rozwiązanie jest zgodne z politykami KYC („Poznaj swojego klienta”) i AML (dotyczącej przeciwdziałania praniu pieniędzy). Wielu członków społeczności NetLeaders kieruje swoje Cykle od razu do Kolejki wykuwania (ang. minting queue) i konwertuje na jednostki tej cyfrowej waluty. DasEcosystem to zupełnie nowy rodzaj sieci, u podstaw której leżą transparentność, wzajemne zaufanie oraz uczciwość. Jej twórcy są pionierami w branży kryptowalut. W zasadniczy sposób zmienili model funkcjonowania tego typu rozwiązań, proponując odmienny sposób tworzenia, przechowywania i wymiany wartości.

Sukces NetLeaders i DasCoin jest ściśle powiązany z osiągnięciami naszych niezależnych przedstawicieli, którzy przyczyniają się do rozwoju sieci i są podstawą naszego modelu dystrybucji cyfrowej waluty. Przedstawiciele, czyli osoby, które wprowadzają do sieci nowych licencjobiorców, edukują ich w zakresie naszych polityk, kodeksu etyki i w ten sposób współtworzą nasz sukces. Jesteśmy dumni z tego, że udało nam się sprzedać już 100 tys. licencji. Nasz program marketingowy oparliśmy na silnym mechanizmie motywacyjnym, dzięki czemu nasi niezależni przedstawiciele prezentują możliwości ekosystemu DasCoin na całym świecie. To właśnie pozwoliło nam osiągnąć sukces"

John Pretto, dyrektor NetLeaders

Niezależni przedstawiciele NetLeaders otrzymują dostęp do platformy edukacyjno-handlowej, aby lepiej zrozumieć usługi i ofertę firmy. Celem, który przyświeca organizacji, jest zapewnienie pełnej zgodności z wewnętrznymi procedurami i regulacjami, dotyczącymi budowanej globalnie marki. Otwarty, uczciwy i transparentny model biznesowy ma kluczowe znacznie i umożliwia wyszkolenie dobrze przygotowanych do swojej przyszłej roli przedstawicieli, których zadaniem jest budowanie świadomości innowacyjnych produktów i usług DasEcosystem.

Naszym przedstawicielom zapewniamy dostęp do narzędzi, wiedzy i wsparcia merytorycznego, dzięki czemu możemy być spokojni o realizację naszej wizji. Zapewniamy też wartościowe materiały marketingowe i edukacyjne, a nasz dział wsparcia klienta odpowiada na wszelkie pytania 24 godziny na dobę, dzięki czemu nasi przedstawiciele mogą w pełni świadomie i z powodzeniem budować swoje sieci biznesowe”

John Pretto, dyrektor NetLeaders

O DasCoin

DasCoin (DASC) to kolejny krok w ewolucji pieniądza, oparty na technologii blockchain sposób przechowywania i wymiany wartości oraz centralny element DasEcosystem, innowacyjnego systemu cyfrowych aktywów. Opracowany z myślą o optymalizacji zalet i eliminacji wad walut będących obecnie w obiegu. DasCoin jest szybki, wydajny, stabilny, bezpieczny i skalowalny.

Twórcy DasCoin wdrażają udoskonaloną walutę cyfrową. Jej przewagą nad innymi rozwiązaniami jest wysoka efektywność operacyjna, zwiększona pojemność w zakresie liczby przetwarzanych transakcji, rozproszona dystrybucja, lepsze zarządzanie i pełna zgodność z regulacjami. Chroniony przez najbardziej zaawansowane protokoły bezpieczeństwa oraz koncesjonowany blockchain, DasCoin jest pionierem w branży, który pretenduje by dołączyć do konwencjonalnych walut głównego obiegu, jako pierwsza powszechna cyfrowa waluta świata.

DasCoin to w pełni uwierzytelniona (KYC) globalna społeczność użytkowników, koncesjonowana technologia blockchain, zintegrowany ekosystem, zdecentralizowany portfel cyfrowy, oparty na systemie motywacyjnym model marketingowy, najlepsza w swojej klasie technologia transakcyjna oraz cechujący się interoperacyjnością protokół blockchain.

Więcej informacji na:
https://dascoin.com/pl/ (PL),
https://dascoin.prowly.com/ (PL)
https://dascoinexplorer.com (EN).

O NetLeaders

Rozwój DasEkosystemu opiera się na NetLeaders, globalnej społeczności funkcjonującej w oparciu o system zachęt. Wynagradzając użytkowników za rozbudowę sieci i dając szansę nowym członkom, NetLeaders zapewnia dynamiczny rozwój sieci w ramach długoterminowej strategii i w warunkach pełnej skalowalności. To nowy standard w sposobie rozwoju sieci i wynagradzaniu członków budowanych społeczności.

Więcej informacji na:
https://netleaders.com/pl/ (PL).

Dodatkowe informacje na temat DasCoin

Blockchain DasCoina potwierdza transakcje w zaledwie 6 sekund, czas ten nie wydłuży się mimo stałego rozwoju sieci.

Blockchain DasCoina realizuje ponad 100 000 transakcji na sekundę, co umożliwia efektywne wykorzystanie tej technologii w biznesie, bez ryzyka przestojów.

W połączeniu z bezpiecznym portfelem cyfrowym, spektrum usług i aplikacji, technologia DasCoin jest sercem DasEcosystem, najbardziej zintegrowanego ekosystemu blockchain na świecie.

DasPay to pierwszy mobilny portfel kryptowalutowy, który ma umożliwić płacenie DasCoinem w sieci 60 milionów punktów usługowo-handlowych, bezpośrednio z poziomu smartfona. Stworzona wspólnie z partnerem technologicznym Carta Worldwide, aplikacja DasPay ma umożliwić każdej firmie akceptującej Visa i Mastercard akceptowanie DasCoin, bez ingerencji w używaną w punkcie sprzedaży technologię. Debiut DasPay przygotowywany jest na 2018 rok.

Koncesjonowany blockchain DasCoina oznacza, że każdy z węzłów (nods) jest zweryfikowany i posiada licencję a portfel cyfrowy WebWallet wymaga od uczestników społeczności pełnego uwierzytelnienia zgodnie z procedurą KYC (Know Your Customer – „Poznaj Swojego Klienta”) i użycia validatora, fizycznego urządzenia szyfrującego do autoryzacji dostępu i ochrony środków.

Zarówno konsumenci, jak i partnerzy mają obowiązek przejść procedurę uwierzytelnienia KYC, jeszcze zanim dołączą do społeczności, co zapewnia wyższy poziom zgodności (compliance) i spójność ze standardami AML (Anti-Money Laundering) i CFT (Countering Financing Terrorism).

Dzięki responsywnemu i przejrzystemu systemowi zarządzania DasCoin może dostosowywać się szybko do zmian regulacyjnych, w zakresie ładu korporacyjnego i compliance oraz nowych wymagań w otoczeniu konkurencyjnym.

DasCoin utrzymuje i rozwija swoją infrastrukturę zgodnie ze światowymi standardami, przewidując przyszłe trendy i ryzyka po to, aby zagwarantować najwyższy poziom bezpieczeństwa systemu.

Przyjazna środowisku naturalnemu technologia blockchain zużywa minimum zasobów energii bez uszczerbku na wydajności systemu.

Blockchain DasCoina został uruchomiony 31 marca 2017 roku w Zurichu. W procesie mintingu, gdzie całkowita podaż ograniczona jest do 8,5 miliardów jednostek, pozyskano już ponad 600 milionów DasCoinów.

Kontakt dla mediów:

Biuro Prasowe DasCoin