Rusza nowy portal branżowy: Blockchain 24-7

Przy wsparciu twórców DasCoin, wystartował Blockchain24-7.com – serwis  popularyzujący wiedzę z zakresu blockchain i jego zastosowań w różnych  sektorach gospodarki.

Blockchain24-7.com to witryna, której autorzy stawiają sobie za cel publikowanie najwyższej jakości, obiektywnych i przystępnych dla każdego czytelnika wiadomości i opinii o technologii rozproszonego rejestru danych i powiązanych z nią zagadnień. Na portalu redakcja będzie informować o najbardziej aktualnych wydarzeniach na światowej scenie fintech i kryptowalut, poruszać zagadnienia regulacyjne oraz publikować własne, pogłębione materiały eksperckie.

Portal Blockchain24-7 jest dostępny pod adresem: https://blockchain24-7.com/
a także w mediach społecznościowych:
Facebook: https://www.facebook.com/Blockchain24-7-355466021617151/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/blockchain24-7/ Instagram: https://www.instagram.com/blockchain24_7/

London's Blockchain Seminar

Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.. Podczas odbywając