DasCoin zadebiutuje w Londynie na zewnętrznej giełdzie

Już 27 kwietnia – w rok od uruchomienia blockchaina DasCoin podczas inauguracji w Zurychu –DasCoin zadebiutuje na giełdzie zewnętrznej. Fakt ten przypieczętowany zostanie 3-dniową serią wydarzeń, organizowanych w dniach 26-28 kwietnia w londyńskich O2 i Battersea Evolution. Osoby, które chcą być świadkami debiutu mogą zapisać się i potwierdzić swój udział w wydarzeniu poprzez dedykowaną stronę.

Program:
  • czwartek, 26 kwietnia – szkolenie nt. blockchain z udziałem prezesa DasCoin, Michaela Mathiasa
  • piątek, 27 kwietnia – oficjalny debiut DasCoin na giełdzie zewnętrznej
  • sobota, 28 kwietnia – dalsze szkolenia, uroczysty obiad i coctail party NetLeaders

Stworzyliśmy prawdziwą alternatywę - nasz ekosystem, model dystrybucji, strategia rozwoju i technologia są bardzo konkurencyjne. Z dumą patrzę również na dynamiczny rozwój społeczności NetLeaders. Zapraszam do wzięcia udziału w tym historycznym wydarzeniu, mam nadzieję, że zobaczymy się wszyscy 27 kwietnia w Londynie

– powiedział Michael Mathias, prezes DasCoin.

April 28: DasCoin's public exchange lift-off

Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.. Podczas odbywając