NetLeaders University

Firma NetLeaders wchodząca w skład aliansu DasEcosystem uruchomiła program NetLeaders University. NLU to platforma edukacyjna dla wszystkich posiadaczy licencji NetLeaders, obejmująca zagadnienia przydatne w rozwoju kariery - od podstawowych koncepcji wprowadzania produktu na rynek po zaawansowane techniki marketingowe - a także wiedzę z zakresu dobrych praktyk, rynku kryptowalut, technologii blockchain i regulacji.

Aby zapisać się na NetLeaders University, właściciele licencji NetLeaders powinni zalogować się na swoje konto, wybrać sekcję "Edukacja" na pulpicie nawigacyjnym i kliknąć przycisk "Zarejestruj się w NL University" ("Enroll in NL University”). Konto NetLeaders University zostanie automatycznie utworzone, a użytkownik jest przekierowywany na stronę logowania. Po zalogowaniu się można rozpocząć naukę, odwiedzić Centrum Szkoleniowe i wybrać jeden z kursów.

Jak powiedział Michael McGhee, CEO NetLeaders w Stanach Zjednoczonych, na szczycie NetLeaders w Rio de Janeiro -

NetLeaders University to nowa, wielojęzyczna, platforma edukacyjna zaprojektowana tak, aby wykorzystywać różne techniki poznawcze. W naszym systemie możesz sprawdzać swoje wyniki i na bieżąco kontrolować ile już osiągnąłeś, oraz to, co pozostało jeszcze do zrobienia. Dodatkowo, jesteśmy otwarci na twoje zdanie, dlatego z chęcią usłyszymy, jakie nowe treningi chciałbyś zobaczyć na naszej platformie.

Michael McGhee.pngNetleaders University.pngNL University_ 02_ front page zoom.jpgNL University_ 05_ reports.jpg