DasCoin na rzecz branży mody

CEO DasCoin Michael Mathias (z lewej) oraz projektant Julien Fournie (z prawej)

DasCoin na rzecz branży mody

Technologia, która napędza łańcuch bloków DasCoina, wykorzystana zostanie dla potrzeb branży fashion. DasCoin planuje wdrożenie podobnych platform dedykowanych innym sektorom gospodarki.

26 marca w Paryżu, na szczycie Wieży Eiffela odbyło się wydarzenie dedykowane branży modowej, zorganizowane przez DasCoin. Spotkanie to było nie tylko pokazem światowej sławy projektanta Juliena Fournié, znanego z fuzji mody i technologii, lecz także okazją do ujawnienia dalszych szczegółów tego, w jaki sposób projektanci będą mogli chronić swoje projekty przy pomocy technologii blockchain firmy DasCoin. Oprócz Juliena Fournié, w spotkaniu odbywającym się w słynnym salonie Gustave Eiffel w Wieży Eiffla uczestniczył prezes firmy DasCoin Michael Mathias.

Nasza unikalna infrastruktura zapewnia szybkość, wydajność i bezpieczeństwo, które pozwalają nam oferować rozwiązania blockchain dla całej gamy branż, które ponoszą ogromne koszty zewnętrzne w celu ochrony  swojej pracy twórczej. Tworząc rozwiązanie dla branży modowej, mamy nadzieję, że nowa generacja projektantów będzie chroniła swoje dzieła w sposób efektywny kosztowo i skuteczny, wykorzystując moc technologii  opracowanej przez nas w DasCoin”

– powiedział Michael Mathias, prezes DasCoin.

Das Coin_Julien Fournie_108.jpgDas Coin_Julien Fournie_135.jpgDas Coin_Julien Fournie_014.jpg

Michael Mathias i Julien Fournié o zastosowaniu blockchain w branży mody (video)
film z angielskimi napisami (opcja automatycznego tłumaczenia)

DasCoin & Julien Fournié present "Blockchain and Fashion"