100 000 sprzedanych licencji

Firma Netleaders wchodząca w skład aliansu DasEcosystem przekroczyła poziom 100 000 sprzedanych licencji.

Spółka w ostatnim czasie organizowała szereg spotkań z serii Leadership Summits w Dubaju, Singapurze, Rio de Janeiro oraz wiele pomniejszych wydarzeń na całym świecie. Osiągnięcie sprzedaży na poziomie 100 000 licencji zbiega się w czasie z planowanym wprowadzeniem DasCoin na zewnętrzne giełdy publiczne. Odbędzie się to już 27 kwietnia 2018 roku. W związku z debiutem oraz zapowiadanym wdrożeniem oferty Blockchain as a Service i aplikacji DasPay, firma spodziewa się dalszego wzrostu zainteresowania zakupem licencji.

Oczywiście nie zatrzymamy się na 100 000. Liczymy, że pewnego dnia sprzedamy naszą 1.000.000 licencję. Rok 2018 może być rokiem istotnego wzrostu sprzedaży. Uruchomienie DasCoin na giełdach publicznych w dniu 27 kwietnia samo w sobie zwiększy znajomość marki i rozbudzi zainteresowanie ekosystemem DasEcosystem

– komentuje, Richard Wright, Prezes Netleaders.

Wpływ społeczny i blockchain: Planowanie zrównoważonej przyszłości

Zrównoważona odpowiedzialność za ludzi, planetę i zyski.  Kryptowaluty mają kluczowe znaczenie dla zrównoważonego globalnego rozwoju.

DasCoin debiutuje na CoinBene – jednej z największych giełd azjatyckich

DasCoin zadebiutował dziś na giełdzie CoinBene, zapewniając globalnej społeczności kryptowalutowej dostęp do kolejnego ważnego rynku i czyniąc następny krok ku dynamicznej ekspansji. Choć CoinBene funkcjonuje krócej niż jeden rok, systematycznie zajmuje wysoką pozycję w rankingu CoinMarketCap.

Blair Baker, prezes AlliancePay, ogłosił, że pilotażowe rozwiązanie służące do dokonywania cyfrowych płatności, które jest wstępną wersją DasPay, po pierwszych 80 dniach funkcjonowania dowiodło tworzenia się płynności handlowej dla waluty DasCoin.. Podczas odbywając