Soon Hock Lim

Rada Doradcza

Soon Hock Lim

Soon Hock Lim jest przedsiębiorcą technologicznym i inwestorem z ponad 30-letnim doświadczeniem, najbardziej znanym z transformacji przychodów Compaq Computer Asia Pacific z 30 milionów USD do 1 miliarda USD w ciągu zaledwie siedmiu lat. Obecnie zasiada w zarządach kilku agencji rządowych, spółek publicznych i prywatnych. Jego doświadczenie w zakresie korporacyjnego zarządzania pozwoliło DasCoin stworzyć zróżnicowaną i kompleksową strukturę przywódczą firmy. Jako dyrektor ds. ładu korporacyjnego w zarządzie DasCoin nadzoruje tworzenie komitetów wykonawczych i dba o przestrzeganie w firmie najwyższych standardów w zakresie compliance, takich jak w największych globalnych korporacjach. Jest obywatelem Republiki Singapuru, studiował na University of Singapore i w National University of Singapore.

Historia Soon Hock Lim'a (video)
polskie napisy włącz w ustawieniach YouTube

The DasCoin team - Soon Hock Lim's story